e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Dvakrát pozvánka na divadelní ples

publikováno: 24.2.2016, kategorie: Divadlo a film, autor: redakce

Sdílet: facebook twitter google+

Ples ve společnosti herců si můžete užít během následujících dvou víkendů. Patnáctý Docela velký divadelní ples se koná v sobotu 27. února v Docela velkém divadle v Litvínově a provázet vás budou Kozí boby Josefa Náhlovského i místní herečky (na fotce). V Mostě zas můžete vyrazit s heslem 'Nedloubej se v nose ve foyeru Městského divadla' na v pořadí 23. divadelní ples příští pátek 4. března.

Tradiční docela velký divadelní ples plný překvapení se koná přímo na jevišti divadla v Litvínově. Během bláznivého večera účinkují členové DVD a k poslechu a tanci bude hrát skupina Kozí bobky Josefa Náhlovského, jako host zpívá Iva Boušová. Vstupné k sezení stojí 270 Kč, ke stání 200 Kč. Ples začíná úderem osmé hodiny večerní v sobotu 27. února.

Tradiční Divadelní ples v Městském divadle v Mostě se uskuteční 4. března také ve 20,00 hodin. Večerem bude provázet herec Jiří Kraus a kapela Flash Back. O plesové předtančení se postará taneční skupina Demi Dance. Na programu jsou hudební vstupy herců Městského divadla v Mostě s názvem - Co všechno odnesl čas… a herců Divadla rozmanitostí s kapelou Nedloubej se v nose, která se zaměřuje na vlastní tvorbu pro děti a jejich (ne)dospělý doprovod. Na závěr zahraje kapela Olympic revival.

Foto: Docela velké divadlo Litvínov.