e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Sportovní den na Nábřeží Maxipsa Fíka v Kadani

publikováno: 23.9.2013, kategorie: Sport, autor: Ivana Dobišová

Sdílet: facebook twitter google+

Pravidelná sportovní akce Kadaňské babí léto nabídne návštěvníkům města možnost zasportovat si v krásném prostředí u řeky Ohře, na Nábřeží Maxipsa Fíka. V sobotu 28. září se tam koná pochod Nordic Walking. Děti pobaví program s kouzelníkem.

Pořadatelé z občanského sdružení Sport Club 2000 připraví trasy 5 a 9 km po malebném okolí královského města Kadaň, občerstvení na trase je samozřejmostí.
Registrovat se můžete na e-mailu ivana.dobisova@tiscali.cz (nutné: jméno, příjmení, rok narození, bydliště a trasa 5 nebo 9 km), nebo až v Kadani, v den konání od 12,00 hodin u hotelu Split. Pokud nevlastníte hole Nordic Walking, bude možné si je zcela zdarma zapůjčit.

Děti se také mohou těšit - po celé odpoledne mohou dovádět na nafukovacích skákacích hradech, mohou si nechat vesele pomalovat obličej a v 15,30 hodin je překvapí kouzelník se svojí čarovnou show. Následně budou vyhlášeni vítězové pochodu a roztočí se kolo štěstí s tombolou. Ceny dodají partneři akce, společnosti Whirlpool, Katos Logistics, Lázně Jáchymov a Česká asociace Nordic Walking se značkou LEKI.