e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Děčínská zoo oslaví Den Země

publikováno: 23.4.2010, kategorie: Tipy na víkend, autor: Alena Houšková

Sdílet: facebook twitter google+

Již tuto sobotu, 24. dubna, oslaví děčínská zoologická zahrada Den Země. Návštěvníci se mohou těšit na příjemné odpoledne plné zajímavých aktivit. Děti se dočkají ekologických soutěží, divadelní pohádky o Slepičce Pepičce, ukázky výcviku policejních psů, křtiny zvířat, ale i jízdy na koních.

Protože tato akce bude pořádána na podporu kampaně EAZA, která se týká evropských šelem, rozhodli jsme se pro tento den zvýhodnit na vstupném všechny návštěvníky, kteří nosí jméno šelmy. Takže například takový pan Liška, paní Brtníková nebo pan Rosomák k nám budou moci po prokázání zcela zdarma,“ uvedla vedoucí Centra návštěvnických služeb Ing. Dagmar Floriánová.

Zkrátka ale nepřijdou ani ostatní návštěvníci. Díky otevření turistické sezóny 2010 v destinaci České Švýcarsko budou moci v děčínské zoo čerpat další slevu. „Jeden příchozí platí a druhý může zdarma. Systém 1 + 1 zdarma fungoval již minulý rok. Doufáme, že k nám díky tomu najde cestu mnoho návštěvníků. K poslechu bude hrát oblíbená kapela U-Style,“ doplnila Floriánová. Akce začíná v sobotu 24. dubna ve 14.00 hodin.

Novinka! Předprodej vstupenek
Děčínská zoo zavedla novou službu pro návštěvníky. Jde o možnost zakoupení vstupenek na velké akce pro veřejnost v předprodeji. Návštěvníci se tak vyhnou dlouhým frontám v den konání akce a nepřijdou tak ani o kousek zajímavého programu. Vstupenky lze předem zakoupit jak na pokladně zoo, tak v Expozici Rajské ostrovy.