e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Skupina Monkey Business míří do teplického Knaku, zahraje dvakrát

publikováno: 23.2.2018, kategorie: Hudba, autor: redakce

Sdílet: facebook twitter google+

Skupina Monkey Business vstoupila do své osmnácté sezony a od února vyrazila na klubové koncertní turné s podtitulem Maximum Power! Mezi dvacítkou jarních koncertů je také zastávka v Teplicích. Páteční koncert 2. března je vyprodaný, přidali proto ještě v sobotu 3. března další.

„Silné písně, silné výpovědi, silné emoce. Silné hlasy, silné struny, silné paličky, silné a šikovné prsty tancující po klávesách. Silná světla, silné zesilovače, silné reprobedny. Za fanoušky přijedeme po silnici v silných autech. V novém roce zahrajeme několik zbrusu nových silných písní z připravovaného nového alba, které je před dokončením a vyjde již velmi brzy. Těšte se, bude to síla,“ shrnul dopředu letošní rok baskytarista skupiny Monkey Business Pavel Mrázek.

Klubové turné Maximum Power! po České republice a několika slovenských městech zahájila kapela 2. února ve Frýdku Místku. V Teplicích nakonec kapela stráví dva večery - podle jejich webu je páteční koncert již vyprodaný, takže přidává druhý v sobotu 3. března od 20,00 hodin. Teplický klub Knak najdete na Roosveltově náměstí a patří k nejstarším rockovým klubům v regionu. Turné končí 30. března ve Valašském Meziříčí.

V Teplicích si kromě kultury můžete užít i jiné radosti. Zdejší lázně, jejichž historie sahá až do roku 762 a které dnes nabízí řadu relaxačních pobytů, vám jistě zpestří zbytek víkendu.

Článek obsahuje P.I.