e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Nominujte NEJ novinku Krušných hor za rok 2019

publikováno: 23.1.2020, kategorie: Zajímavosti, autor: Petra Petrlíková

Sdílet: facebook twitter google+

Veřejnost může opět ocenit nejvydařenější novinku v oblasti cestovního ruchu v Krušnohoří. Začíná další ročník soutěže Krušnohorská NEJ za rok 2019. Nominace končí v březnu, poté bude následovat hlasování o vítězi. Vloni vyhrálo soutěž teplické Thermalium.

Turisté nejen z Ústeckého kraje mohou nominovat do soutěže tu novinku, která je v roce 2019 nejvíce oslovila. „Může to být akce, zážitek, nově otevřená restaurace, ubytování nebo třeba propagační materiál, nový časopis o cestování, aplikace, webové stránky, prostě cokoliv, co podporuje cestovní ruch v regionu. Podmínkou je, aby se jednalo o novinku z oblasti Chomutovska, Mostecka, Litvínovska, Bílinska, Teplicka a horské části Krušných hor,“ vysvětluje ředitelka Destinační agentury Krušné hory Petra Fryčková.

Na nominaci svého favorita má každý čas do 31. března. Všechny nominované produkty zveřejní pořadatelé na svých sociálních sítích a seznámí s nimi veřejnost i prostřednictvím informačních kanálů svých partnerů. Z nominovaných produktů vybere vítěze veřejnost při hlasování na sociálních sítích. Nominace posílejte na info@krusne-hory.org a označte je Krušnohorská NEJ. Vítězem loňského nultého ročníku se stalo Thermalium Teplice. Soutěž vyhlašuje SPO-NA, sdružující Destinační agenturu Krušné hory, Okresní hospodářskou komoru Most, Hospodářskou a sociální rady Mostecka a Euroregion Krušnohoří. Nad akcí převzal záštitu hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček.