e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Louny čeká v květnu velký hudební festival

publikováno: 23.1.2014, kategorie: Slavnosti a festivaly, autor: Karel Fiala

Sdílet: facebook twitter google+

V květnu letošního roku čeká na obyvatele Loun a širokého okolí velký poprockový festival s názvem Jarní Zloun Fest. Ze sportovní haly, kde se konal podzimní Zlounfest, se jarní část přestěhuje do prostoru Cyklistického stadionu v ulici K Velodromu. 9. a 10. května budou na dvou velkých podiích účinkovat třeba Věra Špinarová, Aneta Langerová, Michal Hrůza, Mandrage, Wohnout, Vypsaná Fixa...

V prostoru stadionu bude připraveno mnoho občerstvovacích i dalších stánků. Podrobné informace o programu a zákulisí si již dnes můžete najít na www.zloun-fest.estranky.cz. Lístky jsou již od loňských vánoc v předprodeji za výrazně nižší cenu. Až do ledna pořídíte jednodenní lístek za 200 až 270 korun, dvoudenní za 370 Kč, tedy o více než stovku levněji než na místě.

Účast na festivalu zatím potvrdili: Aneta Langerová, Gabriela Gunčíková, Věra Špinarová & Adam Pavlík Band, Mandrage, Michal Hrůza, UDG, Wohnout, Premiér, Kreyson, České Srdce, Sto Zvířat, Brutus, Petr Bende & Band + Grajcar Cimbál, K2, Doga, Vypsaná Fixa, Totální Nasazení, Hentai Corporation, Zakázaný ovoce, Dukla Vozovna, Barruth, Wertex, Covers For Lovers, Simple Muffin, Lola Běží, Dilemma In Cinema a mnoho dalších.

Na stejném místě se v polovině června bude konat také Zlouňáček nebo-li festival zábavy pro děti. Vystoupí třeba oblíbený orchestr The Tap Tap, Bára Zemanová či divadelní spolky.

O obou festivalech vás budeme průběžně informovat.