e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Cyklistický závod Sayfyho memoriál letos startuje z Hrobu

publikováno: 22.9.2020, kategorie: Sport, autor: redakce

Sdílet: facebook twitter google+

Dvanáctý ročník cyklistického Memoriálu, který připomíná mladého teplického sportovce Davida Seifrta alias Sayfyho, letos přesouvá svůj start. Odstartuje v pondělí 28. září pod fotbalovým hřiště v Hrobu na Teplicku. Trasa povede kolem Barbory, děti budou závodit přímo v Hrobu.

 

Trasa závodu v délce 14 km povede z Hrobu k vodní nádrži Barbora do Oldřichova a přes Křižanov zpět do cíle. Podle věku či své výkonnosti můžete absolvovat různé kategorie od jednoho po tři kola. Trasa vede po nezpevněných i zpevněných cestách a je určena pro horská kola. Trasa dětského závodu bude vytyčená u fotbalového hřiště a nejmenší děti mohou vyrazit na odráždlech. Registrace bude možná pouze na místě od 9,00 do 9,45 hodin za poplatek 50 Kč, startuje se v 10,00 hodin.

Registrace v ceně 250 korun je do 25. září možná zde, na místě pak zaplatíte o stokorunu víc. Areál se otevírá v 9,00 hodin, start hlavních závodů je v 11,00 hodin. Vyhlášení vítězů se předpokládá ve dvě hodiny odpoledne. Pokud hledáte, kde před závody přenocovat, podívejte se na hotely v Teplicích.

Během závodu bude otevřen stánek BESIPu s programem pro dospělé i děti. KOLO škola připraví umělou dráhu s dřevěnými překážkami, které simulují přejezd nerovností a děti se na ní naučí především stabilitu a techniku jízdy na kole.

Občerstvení zajistí Krčma u lesa a můžete se těšit na domácí gulášek nebo zeleninové rizoto, které dostanete za startovné. Pro fanoušky pak bude k dispozici další občerstvení jako zeleninové i masové tortily, domácí langoše, grilované klobásy nebo nudle se zeleninou a tofu či masem a k tomu Bernard a další nápoje. Mediálním partnerem akce je www.e-region.cz.

Článek obsahuje P.I.