e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Královna a princezna Hipodromu 2009

publikováno: 22.7.2009, kategorie: Zajímavosti, autor: Hana Šafránková

Sdílet: facebook twitter google+

Pouze jeden dostihový den dělí závodiště Hipodrom Most od vrcholu sezony. V sobotu, 25. července, se zde koná významný klasický dostih OAKS společnosti Litvínovská uhelná, ve kterém se poběží o dotaci ve výši jednoho milionu korun. Kromě kvalitního obsazení závodu nebude chybět ani další zábava. Tradiční samozřejmostí dostihového odpoledne je soutěž "Královna a princezna Hipodromu“.

Volba o nejoriginálnější pokrývku hlavy je každoročním zpestřením dostihového odpoledne. Zúčastnit se můžete i Vy. Pravidla soutěže jsou velice jednoduchá. Soutěží se ve dvou kategoriích: děti do 16 let a od 16 let výše. Prezentace soutěžících proběhne v den dostihu (25.7.) u vchodu do závodiště od 12.30 do 14.30 hodin. Zde účastník vyplní soutěžní kupon a hosteska vyfotí jeho model klobouku.

V každé kategorii vybere porota, složená ze sponzorů soutěže, tři nejlepší modely. Vyhlášení vítězů se dočkáme kolem šestnácté hodiny. Více informací naleznete na www.hipodrom.cz.

PŘIHLAŠTE SE TAKÉ VY DO SOUTĚŽE HIPODROMU A MŮŽETE SE TĚŠIT NA ZAJÍMAVÉ CENY (MOBILNÍ TELEFONY, KOSMETIKA, DÁRKOVÉ KOŠE ATD.)