e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Při jubilejní Czech Truck Prix bude mít premiéru The Most Truck Festival

publikováno: 22.6.2017, kategorie: Sport, autor: Jan Foukal

Sdílet: facebook twitter google+

Společnost Autodrom Most připravila další novinku - The Most Truck Festival. Bude součástí jubilejního 25. ročníku závodů evropského šampionátu okruhových tahačů Czech Truck Prix na autodromu o víkendu 2. a 3. září. Cílí na dopravní a spediční firmy, truckery, milovníky kamionů, přehlídka ale nabídne spoustu zábavy každému návštěvníkovi autodromu napříč generacemi.

„Prestižní závody tahačů mají u nás tradici dlouhou čtvrt století. Kromě běžných fanoušků je každým rokem navštěvují i řidiči kamionů, šéfové dopravních a spedičních firem a řada dalších lidí, kteří svůj profesní život spojili s mnohatunovými vozy. Napadlo nás proto, že pro ně vymyslíme akci šitou na míru. Věříme, že festival tyto tvrdé chlapíky osloví a že akce zabaví i širokou veřejnost. Třeba se letos zrodí další tradice uprostřed tradice již léty ověřené,“ vysvětlila ideu přehlídky obchodní a marketingová ředitelka autodromu Jana Svobodová.

Pro festival pořadatel vyčlení speciální plochy, trucker zónu, show/fun zónu a prezentační zónu. V trucker zóně najdou zázemí se stáním pro tahače spediční firmy a jejich řidiči, mohou zde stanovat, grilovat u kempingových stolů, bavit se u různých her a soutěží. Show/fun zóna je zábavní zóna s atrakcemi. Nabídne expozici amerických kamionů, show kamiony, autogramiádu jezdců, prezentaci RC modelů trucků, večerní country koncert a soutěže v páce, v přetahování provazem či ve valení pneumatiky. Prezentační zóna je vyhrazena pro spedice, značky a firmy nabízející služby v oboru mezinárodní kamionové dopravy. Představí zde u stánků své produkty, osloví zájemce o práci řidiče kamionu, bude zde i vyčleněn showroom pro prodejce kamionů, návěsů a nástaveb.

K účasti na festivalu se dosud přihlásilo 36 zástupců spedičních, dopravních firem a výrobců nákladních vozů. Vyplněný formulář přihlášky pořadatel přijímá na e-mailové nebo adrese krafek@autodrom-most.cz. Více informací také na tel.: 702 143 247. 

Více informací o festivalu a formulář přihlášky na akci zájemci najdou zde.