e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Litvínovské divadlo otevře oživlou zoo-botanickou zahradu

publikováno: 22.4.2021, kategorie: Divadlo a film, autor: redakce

Sdílet: facebook twitter google+

Zahradou Docela velkého divadla v Litvínově se v sobotu 24. dubna budou prohánět exotická zvířata i oživlé rostliny. Když se nemohou otevřít divadla, ale zahrady ano, zvou herci diváky do své nové zoo-botanickou zahrady. 

Zahrada v zahradě se otevírá v sobotu ve 13,00 hodin. Na vlastní oči budete moci spatřit oživlou faunu a flóru. Tedy v praxi to bude vypadat tak, že si herci budou hrát na zvířata a na kytky. "Divadelní postavy patří nyní k ohroženým druhům, proto využíváme možnosti otevírání zahrad ke spatření alespoň některých z nich, ať už živých či neživých - těmi myslíme loutky, nebojte," zve k návštěvě manažerka divadla Iva Boušová.

Zahradou budou znít písně z pohádek Docela velkého divadla v Litvínově. Nejen, že se na zvířata a květiny můžete dívat, bude ale možné s nimi i prohodit pár slov, hladit je či nakrmit. Vstupenka do zoo-botanické zahrady stojí 80 korun. "Pokud využijete koupi virtuální vstupenky na “Zachraň svoje divadlo” za 100 Kč, získáte při jejím předložení krmení pro zvěř v hodnotě dvaceti korun, abychom vám rozdíl dorovnali," dodává Iva Boušová.