e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Dny vína na Benediktu se opět blíží

publikováno: 22.3.2016, kategorie: Výstavy, autor: redakce

Sdílet: facebook twitter google+

Máte rádi tradice? Jste zvědaví, jak se povedl nový ročník vín? V tom případě se přijďte podívat na VI. ročník již tradiční prodejní výstavy Dny vína, která proběhne 14. a 15. dubna, vždy od 15,00 do 20,30 hodin v celé budově sportovně vzdělávacího centra Benedikt Most. Pořadatel, firma Bela Most, připravila možnost setkání s tradičními vystavovateli, ale i s novými, méně známými.

Své výrobky představí vinařství Maděřič, Sing Wine, Hanzel, Zborovský, Šebesta, Pfeffer, Gotberg, Lahofer, regionální výrobce bude zastupovat Zámecké vinařství Třebívlice, dále Vinařství Mikrosvín, Vinařství Malaník, Vinné sklepy Zapletal a Vinařství Nechory. Prezentovat se bude i Výzkumný ústav rostlinné výroby Karlštejn a zahraniční vína představí pořadatel a velkoobchodník s vínem Bela Most. Sladkosti nabídne litvínovská Cukrárna U Radnice a sýry Statek Oblík.

Pro zpříjemnění času, věnovaného ochutnávkám a k poslechu nám bude opět hrát cimbálovka Jirkovák pod vedením paní Zvalové. Vstupenky za 250 Kč na osobu jsou k dispozici v předprodeji ve sportovním a vzdělávacím centru Benedikt Most, ve firmách Bela Most a Obex Most, dále Traxmandl Tour, Informační centrum Most v budově radnice. Vstupenku můžete zakoupit také na místě.

P.R.