e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Vánoční Speciál: Litvínovský zámek nabídne nové inspirace

publikováno: 21.11.2019, kategorie: Výstavy, autor: redakce

Sdílet: facebook twitter google+

Nové inspirace na tradiční i méně tradiční výzdobu vánočních stromů nabídne jako každý rok zámek Valdštejnů v Litvínově. Přehlídka nápadů, zručnosti, řemesel a vtipu se otevře návštěvníků ve středu 27. listopadu. Vánoční strom se v Litvínově rozsvítí už na svatou Kateřinu.

Adventní program v Litvínově odstartuje rozsvěcení vánočního stromu na náměstí Míru v pondělí 25. listopadu v 17,00 hodin.

Vernisáž výstavy Vánoce po celý rok se koná ve středu 27. listopadu od 17,00 hodin. Inspirovat se můžete každý den kromě pondělí, prohlídky začínají v 10,00, 13,00 a 15,00 hodin. Výstava bude otevřena po celý rok zase do příštích Vánoc.

Originální vánoční ozdoby pro litvínovský zámek letos vyrobili: Petra Hanáková, Věra a Lenka Drengubákovy, Eva Šišková, Lenka a Ivana Paulovičovy, Anna Kropáčková, Lenka Fílová, Jaroslava Číhalíková, Ivana a Jana Chytkovy, Monika Tvrzníková, Kateřina Rybová, Hana Fejfar, Karolína Stráníková, Martin Lhoták, Roman Kubec, Dekor.perník, Klub paličkářek Herdulky, Patchwork klub Litvínov, RAUTIS, a. s. Poniklá. 

Před Vánocemi nabídne zámek Valdštejnů ještě jarmáreček a dětské dílničky, jezdit bude také Mikulášská tramvaj.