e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Prezident Zeman projede Ústecký kraj

publikováno: 21.10.2013, kategorie: Zajímavosti, autor: Kateřina Táborská

Sdílet: facebook twitter google+

Prezident Miloš Zeman zavítá na další ze svých krajských návštěv na sever Čech. Pokud se s hlavou státu chcete osobně setkat, máme pro vás přehled jeho zastávek a časy naplánovaných setkání s občany. Původně měl strávit v Ústeckém kraji tři dny, v pondělí ale jeho kancelář plány změnila a Zeman dorazí až ve čtvrtek 24. října. Část plánovaných návštěv, o kterých jsme vás informovali, proto odpadá! Zde najdete již aktualizované informace.

"V rámci zkráceného programu stihne prezident Zeman za doprovodu hejtmana Bubeníčka navštívit Ústí nad Labem, Most, Chomutov i Litoměřice a Roudnici nad Labem. Během dvou dnů stihne mimo jiné čtyři setkání s občany na náměstích," informovala mluvčí krajského úřadu Magdalena Hanáčková.

První den prezidenta čeká setkání s krajskými představiteli a diskuse se studenty ústecké univerzity, navštíví bílinský uhelný důl, stavbu plynovodu v Jirkově, onkologické centrum v Chomutově a žateckou vojenskou posádku. V pátek 25. října si pak prohlédne litoměřickou katedrálu a setká se zde také s profesionálními i dobrovolnými hasiči.

Termíny setkání s občany

čtvrtek 24. října
15,45 hodin - Most, prostranství před Městským divadlem (při nepříznivém počasí v divadle)
17,25 hodin - KASS Chomutov, Mostecká 5786

pátek 25. října
10,50 hodin - Litoměřice, Mírové náměstí
12,40 hodin - Roudnice nad Labem, Karlovo náměstí, v případě nepříznivého počasí v Kulturním zařízení města, Husovo náměstí 58