e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

První sousedská slavnost v Teplicích

publikováno: 21.6.2016, kategorie: Slavnosti a festivaly, autor: Nikola Fialová Seifrtová

Sdílet: facebook twitter google+

V neděli 26. 6. 2016 se v Šanovském parku u Mušle uskuteční sousedská slavnost Živé Teplice. Můžete si vyzkoušet cvičení jógy pro děti i dospělé. K projížďce po parku budou přichystaná Rekola a budou zde stánky s workshopy, v rámci kterých si vyzkoušíte malovat na textil, plstit ovčí rouno či háčkovat.

Jednodušší výrobky si děti mohou vyrobit v dětském koutku Salesiánského střediska Štěpána Trochty. Spousta autorských výrobků bude na slavnosti také k zakoupení.

K vidění bude výstava obrázků Teplická NEJ, která představuje to nejzajímavější z historie i současnosti města Teplice. Naskytne se vám jedinečná příležitost k prohlídce Breinbauerových varhan v kostele sv. Alžběty, na které si můžete i zahrát.

K příjemnému poslechu v Mušli zahrají Tepličtí umělci Kytička na Stráni, Komorní sbor Teplice, Edafon a Iamme & Cermaque. O taneční vystoupení se postarají juniorky ze studia VIVAjump.
Samozřejmě bude k dispozici i občerstvení, proto se nebojte vynechat nedělní oběd a ochutnejte něco dobrého ze stánků s mezinárodním občerstvením.

Program začne lekcí jógy ve 13:00 a od 14:00 do 20:00 bude probíhat hudební program, workshopy a prodej výrobků i občerstvení.

Vstupné je pro všechny zdarma.

Živé Teplice pořádá spolek SAYFY z.s. za podpory Ústecké komunitní nadace a společnosti CENTROPOL.

FB: https://www.facebook.com/events/131179867291063/
Web: http://zive-teplice.webnode.cz/
Kontakt: Nikola Fialová Seifrtová
Mail: seifrtovanikola@gmail.com
Tel.: 607 720 869