e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Podnikatelská rebelie vtrhla již potřetí do Ústeckého kraje

publikováno: 21.6.2010, kategorie: Zajímavosti, autor: Luděk Svoboda

Sdílet: facebook twitter google+

Pro všechny podnikatele, kteří se můžou pochlubit originálním způsobem podnikání, výjimečným přístupem k zákazníkům nebo vybočováním ze zajetých kolejí nastává období žní. Právě totiž probíhají registrace do již třetího ročníku kategorie Vodafone Byznys rebel, která je vyhlašována v rámci podnikatelských soutěží Firma roku a Živnostník roku.

V loňském roce v Ústeckém kraji i celonárodním finále bodoval Jiří Kadlec za portál k přípravě studia na vysokých školách. Kdo ho letos nahradí? Možnost má každý, registrace trvají až do 30. června.

Šanci má skutečně každý napříč obory a řemesly. Mezi letošními uchazeči o rebelský trůn jsou například atraktivní výrobky ze skla, výrobce dřevěného kování, výrobce a prodejce firemních databází, ale také elektronické noviny či taxikář, který si zakládá na pevné klientele za nadstandardní služby jako je osobní doprovod seniorů do domu nebo cenové zvýhodnění.

 „Neobvyklá přehlídka podnikatelů, kteří dokáží originálním způsobem posouvat zažitá pravidla a svým zákazníkům díky tomu přinášet jasné výhody, je zajímavá nejen pro pořadatele a partnery soutěží. Právě prostřednictvím mediálních partnerů se může i široká veřejnost o zajímavých nápadech dozvědět a motivovat se pro realizaci vlastních neobvyklých idejí. Právě takové firmy totiž mají v ostré konkurenci obrovskou šanci uspět,“ říká k principu této kategorie Michal Kaderka, mediální zástupce soutěží Firma roku a Živnostník roku.

Kategorie Vodafone Byznys rebel je v současné době již nedílnou součástí podnikatelských soutěží Firma roku a Živnostník roku. Partner obou soutěží, společnost Vodafone, vyhlašuje tuto kategorii již potřetí. „V loňském roce jsme v tomto regionu udělili regionální, ale i celostátní titul Byznys rebel Jiřímu Kadlecovi. Ten se zaměřil na vzdělávání absolventů středních škol a přípravu na vysoké školy a v této oblasti stále patří k leaderům na trhu. Titul Byznys rebel přišel v tomto případě opravdu do správných rukou,“ říká Pavel Hlavinka viceprezident pro firemní zákazníky společnosti Vodafone.

Do kategorie Vodafone Byznys rebel se lze přihlásit přes jednoduchý formulář na webových stránkách www.firmaroku.cz nejpozději do 30. června. Držitel titulu Vodafone Byznys rebel Ústeckého kraje 2010 bude vyhlášen 16. září v Ústí nad Labem společně s vítězi krajského kola podnikatelských soutěží Živnostník roku a Firma roku.

Záštitu nad soutěžemi převzala Hospodářská komora ČR, Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR a hejtmani všech čtrnácti krajů České republiky. V loňském roce se obou soutěží zúčastnilo přes tři a půl tisíce soutěžících. Od prvního ročníku se jejich počet zvedl téměř dvojnásobně.