e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Mostecký Benedikt bude příští týden opět patřit vinařům

publikováno: 21.4.2017, kategorie: Slavnosti a festivaly, autor: Kateřina Táborská

Sdílet: facebook twitter google+

Milovníci vína by neměli příští týden chybět na Benediktu v Mostě, kde se ve čtvrtek 27. a pátek 28. dubna konají Dny vína 2017, největší vinařská přehlídka na Mostecku. Tentokrát dorazí třináct moravských a českých vinařů, chybět nebudou ani ochutnávky sýrů. Dny vína pořádá firma Bela Most, velkoobchodník s kvalitním vínem.

Své produkce letos představí vinařství Maděřič, Sing Wine, Zborovský, Šebesta, Pfeffer, U sv. Martina, Lahofer, Hanzel, Lobkowiz, Třebívlice, Šlechtitelka, Waldberg a Zapletal. Zahraniční vína bude prezentovat firma Bela Most. Sladkosti nabídne cukrárna U radnice a slané pochoutky statek Oblík a Sýrárna Most. Podrobné informace o vystavovatelích získáte v katalogu.

Do areálu mosteckého sportovního a vzdělávacího centra Benedikt můžete dorazit po oba dny od 15,00 do 20,30 hodin. Pro dobrou náladu a skvělou atmosféru zahraje cimbálová muzika Jirkovák. Jednodenní vstupné je 300 Kč, vstupenky jsou k dispozici na místě i v předprodejích přímo na Benediktu, v sídle firmy Bela, v domácích potřebách Obex (Jaroslava Seiferta 2583, Most) a klíčovém cetru Obex (Josefa Skupy 2518, Most).