e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

United Energy víkend stolního hokeje začíná tento pátek v Mostě

publikováno: 21.3.2017, kategorie: Sport, autor: Jakub Hasil

Sdílet: facebook twitter google+

Středisko volného času v Mostě přivítá tento týden nejlepší mladé hráče a hráčky stolního hokeje – šprtce. V rámci United Energy víkendu stolního hokeje se zde utká v celostátním finále osmnáctého ročníku Ligy škol osmička družstev. Nechybí mezi nimi ani školní týmy z našeho regionu.

Postup z místních a regionálních kol až do finále si totiž vybojovala družstva 15. ZŠ Most a ZŠ Janov. Mezi účastníky je mimo jiné i trojnásobný obhájce CVČ Legato Kohoutovice. V SVČ Most odehrají hráči šprtce i finále soutěže jednotlivců - devatenáctého ročníku Žákovské Tour. I mezi jednotlivci bude mít Mostecko svá želízka v ohni.

Přijít si zahrát ale mohou i ti, kteří se do finálových soubojů neprobojovali a také starší hráči a hráčky. Žákovská šprtcová finále budou doplněna o otevřené soutěže v táhlovém hokeji Chemoplast, v air-hockeyi a v billiard-hockeyi šprtci. Informace ke všem turnajům, které se hrají v rámci United Energy víkendu stolního hokeje, najdou zájemci na www.volnycas.v-moste.cz.

Program soutěží:

Pátek 24. 3. 2017 - 17:00 - Pohár SVČ Most – táhlový hokej Chemoplast

Sobota 25. 3. 2017 - 10:00 - United Energy Liga škol – billiard-hockey šprtec, 17:00 -Pohár Black Sharks Most – air-hockey

Neděle 26. 3. 2017 - 10:00 - United Energy TOP16 – billiard-hockey šprtec, Pohár BHC Most – billiard-hockey šprtec