e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Bude v Žatci sportovní hala?

publikováno: 21.1.2020, kategorie: Sport, autor: redakce

Sdílet: facebook twitter google+

Pokud vás zajímá téma vybudování městské sportovní haly v Žatci, přijďte si popovídat do Večerního klubu Žatecko. 5. setkání se uskuteční ve středu 29. ledna od 18,00 hodin. Pravidelné debaty probíhají v podvečer poslední středy v měsíci.

Večerem diskutující provede Monika Merdová a Eva Pettrichová ze spolku A dál?. "O hale se mluví poslední tři měsíce, ale informace z radnice nejsou podle našeho názoru dostatečné. Proto jsme využily platformy Večerního klubu a daly impuls k uskutečnění diskuze se zástupci města," vysvětluje Monika Merdová. Účast potvrdili místostarosta Radim Laibl a Gabriela Becková z Odboru rozvoje města. "Zváni jsou také zástupci škol, sportovních klubů a široká veřejnost," dodává k chystanému setkání aktivní veřejnosti a města Monika Merdová.

Setkání se koná v sále Staré papírny, pobočky Regionálního muzea v Žatci. Začátek 29. ledna od 18,00 hodin.

Vybudování nové sportovní haly v Žatci je tématem diskusí již řadu let, v poslední době jsou ale intenzivnější. Radnice už dokonce vyhlédla možné lokality, kde by mohla stát, a to při silnici směrem na Holedeč. Zatím ale ještě není ani jisté, k čemu přesně by měla sloužit a jaké parametry splňovat.

Ilustrační foto: Dirk van Gestel from Pixabay.