e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Soutěžní léto: Do Mostu na závody tahačů

publikováno: 20.8.2018, kategorie: Zajímavosti, autor: Kateřina Táborská

Sdílet: facebook twitter google+

Mostecký autodrom má před sebou vrcholný podnik své sezóny – evropský šampionát okruhových tahačů, známý pod názvem Czech Truck Prix. Letos dorazí do Mostu milovníci velkých aut první zářijový víkend. S naším soutěžním létem můžete být u toho. SOUTĚŽ SKONČILA

Mostecký okruh přivítá 26. ročník svého nejprestižnějšího a nejnavštěvovanějšího podniku každoročního kalendáře v termínu od 31. srpna do 2. září. Závodní víkend zahrnuje FIA European Truck Racing Championship, Octavia Cup, Renault Clio Cup Central Europe a KIA Platinum Cup.

Kromě závodů na okruhu však zahrnuje i bohatý doprovodný program. Také letos pozdraví závodníci mosteckou veřejnost a návštěvníky během spanilé jízdy závodních tahačů ulicemi Mostu. V sobotu a neděli bude na autodromu probíhat The Most Truck Festival - akce pro všechny truckery, spediční, dopravní společnosti a milovníky kamionů, ale také přehlídka se spoustou zábavy pro širokou veřejnost. Součástí festivalu je také spanilá jízda kamionů po závodní dráze – od těch historických až po moderní. Přihlášena na něj více než stovka automobilů.

Během sportovního víkendu se bude konat i letecká show účastníka světového šampionátu Red Bull Air Race Master Class Petra Kopfsteina. Děti pobaví množství atrakcí, dospělé taxijízdy v upravených speciálech nebo vyhlídkové lety vrtulníkem. Vše o programu i vstupenky získáte na webu www.autodrom-most.cz. Dva z našich čtenářů se mohou těšit na vstupenky zdarma.

SOUTĚŽ:

Od: 20.8.2018

Do: 26.8.2018

Otázka: Který jezdec bude v Mostě obhajovat titul šampiona ETRC z roku 2017? Správná odpověď byla Adam Lacko.

Cena: 2 vstupenky na Czech Truck Prix

Jak hrát: Přejděte na facebookový profil magazínu e-region.cz, dejte mu like, a v soukromé zprávě (abyste nenapovídali ostatním) pošlete správnou odpověď. Pokud nemáte facebookový účet, zašlete odpověď na adresu obsah@e-region.cz. 

Kompletní pravidla a pokyny, jak soutěžit, najdete v článku Soutěžní léto: Jak hrát?

Foto: Autodrom Most.