e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

The Most Show nabídne sportovní, kulturní i gastronomické zážitky

publikováno: 20.6.2017, kategorie: Sport, autor: Jan Foukal

Sdílet: facebook twitter google+

Den plný sportovních, kulturních i gastronomických zážitků nabídne v sobotu 29. července v celém svém areálu mostecký autodrom. Návštěvníci se mohou těšit na závody série DMV GTC pro cestovní vozy i GT speciály a evropský šampionát minibiků. Na své si přijdou i milovníci dobré muziky, zahraje bluesová legenda Luboš Andršt či původně mostecká Laura a její tygři.

„Naším cílem je, aby si každý na autodromu našel to své. Jestliže otec rodiny je náruživým fanouškem motoristického sportu a jeho manželka a děti si trávení volného času představují jinak, nevadí. U nás se zabaví všichni. Otec při závodech, manželka při ochutnávce gastronomických specialit a příjemné muzice, pro děti pak máme spousty atrakcí a soutěží v prostoru dopravního hřiště,“ vysvětlila motivaci organizátorů obchodní a marketingová ředitelka společnosti Autodrom Most Jana Svobodová.

Program začíná v 9,00 hodin a končí před půlnocí. Food Festival s řadou zajímavých novinek z oblasti gastronomie a ochutnávkami tradičních i netradičních alkoholických a nealkoholických nápojů pak pokračuje i v neděli 30. července. Pořadatel proto nabízí zájemcům možnost přespat v areálu autodromu ve vlastním karavanu či ve stanu.

Zájemci se mohou také svézt na moderní, více než třísetmetrové venkovní motokárové dráze s kvalitním asfaltovým povrchem, kde si mohou pronajmout motokáry Sodi 200 RX7 či Sodi 270 RX7. Na sousední offroadové dráze je pak možné prohánět zcela novou čtyřkolku Buyang Delta Force 300 4x4.

Vstupné na celodenní show je pouhých 150 korun, a to včetně tří koncertů. Kromě Laury a jejích tygrů a Luboše Andršta vystoupí i americký kytarista a zpěvák Dani Robinson. Vedle vlastních skladeb představí tvorbu Jimiho Hendrixe, jímž je silně inspirován. Děti a mládež do 18 let má pak vstup na akci zdarma. Parkovné za odstavený vůz v areálu autodromu vyjde na 50 korun, za noc strávenou v karavanu či ve stanu pořadatel vybírá poplatek 200 korun. „Myslíme si, že ceny jsou více než přijatelné. Věříme, že nabídka zaujme a přiláká k nám spoustu lidí napříč generacemi,“ doplnila Svobodová.

O akci vás budeme ještě informovat.