e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Jarní novinky na www.e-region.cz

publikováno: 20.3.2017, kategorie: Turistika, autor: Kateřina Táborská

Sdílet: facebook twitter google+

Přejeme vám krásné jaro! A pokud už vás doma nic neudrží, zkuste se podívat na naše nové tipy na výlet. Přidali jsme pár zajímavých destinací v Doupovských i Krušných horách horách, u Kadaně, v Oseku, Duchcově, na hrad Střekov. A už ve středu se můžete těšit na první Tipy na víkend.

S příchodem jara začnou opět vycházet Tipy na víkend, oblíbená středeční rubrika, která přináší přehled toho nejzajímavějšího na následující volné dny. Na první se tedy můžete těšit už pozítří, ve středu 22. března.

Ani letos v zimě jsme v magazínu neodpočívali, a rozšiřovali jsme nabídku rubriky Kultura, sport, turistika. Pozveme vás na výlet na hrad Střekov, který se otevře v dubnu.  Výlet v Kadani si můžete zpestřit vyhlídkou z Mikulovické brány nebo od kostela v Želině.  

Zajímavou výpravu můžete už tento víkend podniknout do Vintířova na úpatí Doupovských hor.  Krátký pěší výlet můžete podniknout na Liptickou vyhlídku v Duchcově. A pro děti máme na léto tip do 3D bludiště v korunách stromů Oseku.

Z více než 250 destinací a atrakcí pro váš volný čas můžete vybírat podle témat i regionu v naší rubrice Kultura, sport, turistika.