e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Soutěž Voda v krajině

publikováno: 20.2.2013, kategorie: Vzdělávání, autor: Michal Tarant

Sdílet: facebook twitter google+

Centrum ekologické výchovy Viana při Schole Humanitas v Litvínově ve spolupráci s vodárenskými společnostmi vyhlašuje při příležitosti světového Dne vody XIII. ročník fotografické soutěže Voda v krajině. Čas zaslat své fotogrfie máte do 28. února. Vítězové se mohou těšit na atraktivní ceny.

Soutěž je vyhlášena ve třech kategoriích - žáci 1. stupně ZŠ, žáci 2. stupně ZŠ, středních škol a učilišť a veřejnost. Fotografie mohou být od velikosti 15 x 21 do maximálně 30 x 40 cm, do soutěže je možné přihlásit maximálně tři snímky jednoho autora, které nebyly dosud publikovány. Fotografie musí být na zadní straně označeny: názvem fotografie, číslem kategorie soutěžícího, datem vzniku fotografie, jménem a adresou, elektronickým a telefonickým kontaktem.

Fotografie zasílejte do 28. února na adresu: Centrum ekologické výchovy Viana, Schola Humanitas, Ukrajinská 379, 436 01 Litvínov. Vyhodnocení soutěže a předání cen vítězům se uskuteční ve středu 20. března v 18,00 hodin v aule Scholy Humanitas. Informace získáte také na www.humanitas.cz/viana.