e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Máte už plány na jarní prázdniny? Startují začátkem února

publikováno: 20.1.2020, kategorie: Pro děti, autor: Kateřina Táborská

Sdílet: facebook twitter google+

Chomutovsko a Mostecko bude letos termíny jarních prázdnin zahajovat, a tak těmto dětem začnou vlastně už po rozdání vysvědčení 30. ledna. Do školy se vrátí až 10. února. Už máte program pro své děti? Tábory se rychle plní.

V Mostě nabízí Středisko volného času kromě pobytu v Černé hoře u Jánských lázní i příměstský tábor. Zaměřen bude na sport i kreativitu, program probíhá od 3. do 7. února po celý den a cena včetně obědů je 1000 korun. Informace a přihlášky získáte na www.svc-most.cz. V tuto chvíli je tábor obsazen.

Pro mostecké děti je určen také jarní příměstský tábor Fénix. Pro děti chystá výlety do Dubí, Teplic a také do Německa, bobování, aquadrom a laser arénu. Předávání dětí probíhá v budově SHD v Mostě, cena tábora je 2990 korun. Více se dozvíte na www.primestskytabormost.cz.

Další nabídku pro děti z Mostecka má Centrum Radost ve spolupráci s mosteckými skauty. Od pondělí do pátku nabídne pestrý program plný her, soutěže, vyrábění a součástí je i výlet do Muzea smyslů v Praze. Tábor je určen pro děti od 5 do 16 let a cena je 1800 korun.

Chomutovský aquasvět chystá pro děti příměstský tábor ve svém vodním světě. Je určen pro děti od 6 do 13 let. Děti čeká výuka plavání, soutěže a hry ve vodě pod dozorem školených instruktorek. V době odpočinku v klubovně jsou pro malé sportovce připravené motivační a relaxační hry. Cena je 1800 korun, volná místa jsou.

Prázdninový příměstský tábor v Domečku v Chomutově v tuto chvíli hlásí obsazeno. Pro děti je připraven bowling, dětská herna, trampolíny, laser game a další program. Uvolněná místa můžete sledovat na www.domecek-chomutov.cz.

Jirkovský Dům dětí a mládeže Paraplíčko zvětšil kapacitu svých táborů a nabízí aktuálně dva. Příměstský v DDM nabídne výlet do lezecké arény, do kina, Jungle Arény a další zábavný program, jeho cena je 1700 korun. Chystá také příměstský tábor pro lyžaře - bude-li sníh, děti budou jezdit do Skiareálu Pyšná, v opačném případě budou mít děti náhradní program "na suchu". Cena je 2100 Kč. Více na www.ddmparaplicko.cz.

V Jirkově je pro děti připraven také den v Lezecké aréně, a to 3. až 5. února od 8,00 do 14,00 hodin. Určen je pro děti od 6 do 15 let a cena je 300 korun za den. Informace a přihlášky na http://lezecka-arena.cz/.

Na Klínech v Krušných horách pořádá lyžařský tábor agentura Zimlet, v tuto chvíli je však plně obsazen.

V Kadani připravuje sdružení Radka příměstský plavecký tábor pro děti od 6 do 12 let, cena 1550 Kč. Další tábor pak bude zaměřen na přírodu a její ochranu. Cena je 1740 korun. Podrobnosti na http://radka.kadan.cz/

DDM Volňásek v Klášterci nad Ohří pořádá také příměstský tábor od pondělí do pátku, přihlašovat se je možné na každý den zvlášť. Připraven je třeba výlet do zoo v Ústí nad Labem, do herny v Teplicích či kino. Cena se pohybuje od 100 do 350 korun. Více na webu Volňásku.

Teplické děti se dočkají prázdnin až začátkem března, konkrétně od 2. do 8. 3. Na Lounsku budou od 17. do 23. února. Další tipy vám přineseme v následujících týdnech.

Ilustrační foto: Pezibear from Pixabay.