e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Ples Kadaně tentokrát po myslivecku

publikováno: 20.1.2015, kategorie: Zajímavosti, autor: Tereza Gvoždiáková

Sdílet: facebook twitter google+

V sobotu 24. ledna se v kadaňské Střelnici koná Ples města Kadaně. Letos se ponese v duchu mysliveckých bálů, takže se hosté mohou těšit na trubače, střílení, zvěřinovou tombolu i parohy.

Duší každého plesu je dobrá kapela. Letos to bude MK Collective Milana Krajíce - kapela složená ze samých profesionálů, kteří hrají například v Big Bandu Českého rozhlasu, Big Bandu Felixe Slováčka či doprovodné kapele Karla Gotta. 

O zahájení plesu se postarají trubači, chybět nebude tradiční fotokoutek – tentokrát samozřejmě v mysliveckém stylu. Budete se tak moci vyfotit jako myslivec, s myslivcem, nebo dokonce ozdobit svou hlavu mohutným parožím.

Když bude celý ples v mysliveckém stylu, nemůže chybět samozřejmě ani zvěřina v tombole. Máte-li políčeno na srnce, kance či zajíce a bažanty, není nic jednoduššího, než přijít na ples a koupit si lístek do tomboly. Pocity lovce si budete moci vyzkoušet na laserové střelnici, která bude instalována v přízemí KD Střelnice. K vyzkoušení bude například lov na kachny a další lovecké situace. 

Vstupné v předprodeji stojí 180 Kč k sezení a 120 Kč ke stání.