e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Jesus se vrací do Teplic, první vstupenky v prodeji do Vánoc

publikováno: 19.12.2019, kategorie: Hudba, autor: Magdalena Jenčíková

Sdílet: facebook twitter google+

Muzikál Jesus Christ Superstar, opravdová superstar mezi muzikály zazní se Severočeskou filharmonií Teplice 8. dubna 2020 v původním obsazení s teplickým rodákem Kamilem Střihavkou, Danem Bártou a Bárou Basikovou. Jen pár dní před Vánoci se začaly prodávat vstupenky.

V Teplicích uslyšíte koncertní provedení legendární české verze muzikálu Andrew Lloyda Webbera, kterou v pražské Spirále v letech 1994 až 1997 vidělo 850 tisíc diváků. Právě tehdejší původní obsazení s Kamilem Střihavkou, Danem Bártou, Bárou Basikovou a dalšími je hlavním tahákem této hudební události roku v Teplicích. Odehrávat se bude v Krušnohorském divadle v Teplicích.

Jako skvělý předvánoční dárek začali pořadatelé - Severočeská filharmonie Teplice, Ota Balage a DK Teplice - první vstupenky prodávat včera, 18. prosince v exkluzivním předprodeji. Ten se uzavře 23. prosince. S 10% slevou můžete lístky koupit přímo v pokladně Domu kultury v Teplicích, za plnou cenu jsou pak na Ticketportal. Vstupenky stojí 690 až 990 korun.