e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Zaregistrujte svou firmu do katalogu ještě dnes!

publikováno: 19.10.2015, kategorie: Zajímavosti, autor: Kateřina Táborská

Sdílet: facebook twitter google+

Téměř tři tisíce firem už se zapsalo do katalogu firem magazínu www.e-region.cz. Nechybí v něm ta vaše? Zaregistrujte se ještě dnes. Základní záznam je zdarma a za pouhých šest stovek můžete získat řadu výhod. Stejně jako magazín se i katalog zaměřuje za regionální firmy ze severozápadu Čech.

Základní záznam firmy, provozovny, restaurace nebo e-shopu, členěný podle regionu i oboru je zcela zdarma. Můžete tak zlepšit svou pozici ve vyhledávačích a lidé vás najdou i na navštěvovaném webu regionálního magazínu www.e-region.cz.

Za cenu 600 korun za rok můžete informace o své firmě doplnit o fotku, logo či reklamní obrázek, doplnit své GPS souřadnice i provozní dobu. Navíc máte možnost zadat firmu do několika oborů najednou. To ale stále není vše. Jednak se bude váš záznam zobrazovat přednostně v katalogu, ale hlavně - podle regionu vaší působnosti uvidí reklamu vaší firmy také lidé, kteří hledají turistické atraktivity v rubrice Kultura, sport, turistika. Vaše restaurace v Mostě se tak objeví například u informací o hradu Hněvín. Podívejte se sami.

Budete-li chtít poradit, jak nejlépe záznam vyplnit nebo jak připravit obrázek k reklamě, kontaktujte nás.