e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Do Žatce na galavečer Miss Zlatého moku ČR

publikováno: 19.10.2010, kategorie: Zajímavosti, autor: Petr Šimáček

Sdílet: facebook twitter google+

Nebývalou podívanou slibuje tento pátek v žateckém divadle. Diváci, kteří přijdou na galavečer soutěže Miss zlatého moku ČR do žateckého Městského divadla večer 22. října se mají opravdu nač těšit. Kankán, scénky, zpěv i kouzlení ve volných disciplínách jedenácti finalistek soutěže, v níž krásné dívky zastupují známé pivní značky.

Výše uvedené vhodně doplní profesionální kouzelník, vlasová a módní show i zpěváci Tereza Černochová a Roman Vojtek.

Diváci nebudou ochuzeni ani o plnění technických disciplín finalistek, jako bylo ruční česání chmele, degustace a správné čepování piva, které proběhlo začátkem září v rámci žatecké Dočesné a v sále bude sestřih promítnut na plátně. Stejně tak ve zkratce diváci uvidí to nejlepší z pobytu dívek ve Spojených arabských emirátech, odkud se před několika dny vrátily z přípravného pobytu.

Velkolepý večer bude zakončen verdiktem odborné poroty, z něhož vzejde nová královna chmele a piva pro roky 2010 a 2011. Korunka vítězky bude vydražena ve prospěch lidí postižených povodněmi. 

„Do Žatce se chystají i fanoušci soutěžících dívek a jednotlivých pivovarů, takže zájem o vstupenky je obrovský. Kapacita divadla však ještě není naplněna, takže zájemci mají stále možnost zúčastnit se atraktivní podívané“ – uvedl za pořadatele Vlastimil Hüttig.

Začátek představení galavečera soutěže je v 19:00 hodin a předprodej vstupenek probíhá v žateckém městském divadle.

Další informace na internetu -  www.misszlatehomoku.com