e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Novinky v DDM Bílina

publikováno: 19.8.2009, kategorie: Pro děti, autor: Vlasta Vébr

Sdílet: facebook twitter google+

V novém školním roce vás DDM Bílina přivítá novými plastovými okny a vchodovými dveřmi. Mateřské centrum Klokánek je nově vymalované a je po menší rekonstrukci. Kromě tradičních kroužků vám nabídne také několik nových: jazykový s výukou ruského a německého jazyka, výtvarné kroužky a kroužek paličkování. Nově bude v Klokánku také otevřena půjčovna kostýmů. Každý měsíc se můžete těšit na již tradiční akce jako Korálkování nebo Fimo a nově i na Hudební workshopy.

Studio Keramika je určené všem zájemcům od tři let, jak začátečníkům, tak mírně pokročilým, pokročilým a nejpokročilejším. Pokračovat budou sobotní Keramické dílny, můžeme prozradit, že letošní vánoční výstava bude ve znamení vánočních zvonků. Večerní kroužky studia Keramika jsou tak oblíbené, že se v novém školním roce otevře další a sice ve středu. Nově se ve studiu Keramika budou vyrábět z Pedigu i dekorativní výrobky.

Přihlášky do kroužků na školní rok 2009/2010 si letos můžete vyzvedávat v recepci DDM Bílina již o týden dříve než v minulých letech, tedy od pondělí 24. srpna do 29. srpna v době od 14:00 do 18:00 hodin a dále pak každý pracovní den od 9:30 do 12:00 hodin a od 13:00 do 17:30 hodin.

Podrobnější informace o přihláškách a kroužcích DDM Bílina hledejte na www.ddmbilina.cz.