e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Tři nové výstavy

publikováno: 19.2.2010, kategorie: Výstavy, autor: Kateřina Táborská

Sdílet: facebook twitter google+

Tři zajímavé výstavy se v nejbližší době otevřou na severu Čech. Pozveme vás do Žatce na Evu Pilarovou jak ji neznáte, do virtuálního světa Lukáše Orlita v Lounech a do ženského světa Martiny Orihelové v Mostě.

První výstava ve Zlaté trojce v knihovně v Mostě bude mít erotický podtext. Výstava Pod povrchem nabídne patnáct velkých plátnech z let 2008 - 2010, plných tajemné ženské erotiky, malířky Martina Orihelová. Vernisáž se koná 23. února v 17,00 hodin a kromě autorky promluví také Dita Prchlíková, psycholožka a lektorka ženských skupin a vystoupí hiphopová taneční skupina Luna, Louny. Vernisáž proběhne současně ze zahájením výstavy Kateřiny Filipové: Vééélké umění.

Galerie XXL v Lounech zve na vernisáž výstavy Lukáše Orlita "Virtual Spaces". Vernisáž proběhne v pátek 26. února od 18,00 hodin a prohlédnout si ji poté můžete až do 19. března vždy od pondělí do pátku od 11,00 do 17,00 hodin. Vystavená díla si navíc můžete koupit.

Po Karlu Gottovi zavítá do Křížovy vily v Žatci další známá osobnost. Bude jí zpěvačka Eva Pilarová, která 4. března zahajuje výstavu svých digitálních fotografií. Nejoblíbenějšími tématy paní Pilarové jsou očividně příroda a pražské motivy. Výstava nazvaná Fotoobrázky začíná 4. března v 17,00 hodin.