e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Klášterec bude mít v sobotu sportu otevřeno

publikováno: 18.6.2019, kategorie: Sport, autor: Adéla Václavíková

Sdílet: facebook twitter google+

V sobotu 22. června se v Klášterci nad Ohří uskuteční celoměstský sportovní den pro celou rodinu. Po celé dopoledne můžete navštívit sportoviště ve městě, se svou nabídkou se představí sportovní kluby a organizace. Na náměstí bude obří skluzavka a bohatý program v aquaparku.

Od 9,00 do 13,00 hodin budou pro veřejnost přístupné aktivity na sportovištích klubů a sportovních organizací – mapku a program najdete zde. Vyzkoušet si můžete třeba tenis, karate, volejbal, atletiku, ale také třeba cvičení s kočárkem nebo si půjčit lodičku na Ohři.

V 10,00 hodin bude slavnostně otevřen cyklopark v Královéhradecké ulici a v 11,00 hodin nový atletický ovál. Od 15,00 hodin se na aquaparku uskuteční doprovodný program: po zahájení v 15,15 vystoupení Žabiček (gymnasitka), 15,45 vystoupení karate klubu, 16,00 street dance, 16,15 hudební skupina The Remedy, 17,00 hudební skupina Czechpoint. Součástí programu bude autogramiáda Michaela Berana (Freestyle BMX), Jiřího Šlegra (hokej), Tomáše Krause (akrobacie a sjezd na lyžích), turnaj v basketbalu, volejbalu a veslařský trenažer. Ve stejný den bude na náměstí opět obří nafukovací skluzavka alias Slide festival.

Foto: Michal Jarmoluk from Pixabay.