e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Nemáme vám co nabídnou, vyberte si alespoň výlety do přírody

publikováno: 18.3.2020, kategorie: Turistika, autor: Kateřina Táborská

Sdílet: facebook twitter google+

V tuto dobu už měl být magazín www.e-region.cz plný předvelikonočních programů a jarních novinek z hradů, zámků a dalších památek. Dnes jsme pro vás chtěli spustit nový Speciál k zahájení turistické sezóny. V tuto chvíli ale svým čtenářům nemáme co nabídnout, což se za 20 let existence magazínu nestalo.

Magazín www.e-region.cz se od ostatních médií v regionu liší svým zaměřením - věnuje se výhradně volnému času a turistice. Nechceme-li skloňovat ve všech pádech slovo koronavirus, nemáme nyní prakticky o čem psát. Všechny turistické atrakce, kulturní i sportovní zařízení jsou zavřená, start turistické sezóny se odkládá. A bohužel nevíme, jak dlouho to potrvá.

Omlouváme se proto čtenářům za poloprázdný Magazín a Kalendář akcí, z nějž žádná akce už neplatí. Jako alternativu vám v tuto chvíli můžeme nabídnout vyhledávač Kultura, sport, turistika, v němž můžete podle jednoduchých kritérií najít výlety do přírody, naučné stezky, parky a přírodní zajímavosti. Připomínáme, že pobyt v přírodě není omezením volného pohybu obyvatel dotčen. Běžte tedy načerpat síly pro tyto těžké dny do přírody.

Děkujeme, že nám zachováte přízeň do lepších časů.

Kateřina Táborská, šéfredaktor