e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

KC Duchcov spustilo nový rezervační systém

publikováno: 18.2.2013, kategorie: Zajímavosti, autor: Kateřina Táborská

Sdílet: facebook twitter google+

Kulturní centrum Duchcov uvedlo do provozu vstupenkový systém, který umožňuje předprodej lístků na všechny akce Domu kultury a kina Lípa, a to i prostřednictvím internertu. Je součástí zcela nového webu www.kcduchcov.cz, který nabízí kompletní program kina a kulturního domu, upoutávky i možnost rozesílání newsletteru.

"Pro vstupenky již zájemci nemusí chodit do druhého patra kulturního centra, ale mohou je pohodlně pořídit také v Městském informačním centru, nebo v kině," vysvětluje výhody nového rezervačního systému vedoucí centra Bohumil Vitásek.

Na novém webu kulturní centrum nabízí i zasílání měsíčního programu na e-mail a rezervaci vstupenek on-line. Zde je možné rezervovat vstupenky na jakýkoliv program Domu kultury, či kina Lípa a poté si vstupenku vyzvednout na jednom z předprodejních míst. "Nevyzvednuté zarezervované vstupenky se dvacet minut před začátkem představení uvolňují do prodeje. Všechna předprodejní místa jsou vybavena platebním terminálem pro platbu kartou Sodexo Flexi Pass Card a akceptují také platbu poukázkami Sodexo," doplňuje informace Bohumil Vitásek.