e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

MUDr. Prevence v pořadu Up.Paráda je z Mostu

publikováno: 18.2.2011, kategorie: Pro děti, autor: Luděk Svoboda

Sdílet: facebook twitter google+

Už více než rok vysílá TV PUBLIC dětský pořad Up.Paráda s Upírem Krejčím s jeho nerozlučným kamarádem Žjóvou. Za tu dobu  prošlo pořadem mnoho tanečníků, zpěváků, herců a dalších hostů, Žjóva se setkává s dětmi , jeho zvířecími kamarády a zažívá příhody s nerudným sousedem. Zcela novou postavou v pořadu Up.Paráda je doktor Prevence, s ním se diváci mohli setkat už v září při oslavě prvních narozenin pořadu.

Doktor Prevence působí nenásilnou a zábavnou formou na dětské diváky, aby se například nebáli doktorů, aby se v zimě teple oblékali nebo aby nezapomínali na snídani. V roli doktora Prevence můžete vidět rozhlasového a televizního moderátora Vlastu Vébra.

Nové díly Up.Parády, kde se představí i doktor Prevence,  můžete vidět od 21. února 2x denně, v 9:00 a v 18:00 hodin,  na TV Public. Další premiérové díly budou připraveny 28. února a 7. března. Pořad Up.Paráda má obrovskou sledovanost, bezmála půl milionu diváků.

Vlasta Vébr působí nově také na internetovém rádiu www.crazyradio.cz, pro které připravuje pořad Kalendárium. Každý den o půlnoci, dále pak ve 4:00, 8:00, 12:00, 16:00 a 20:00 hodin seznamuje posluchače s tím, kdo ze slavných slaví narozeniny, jaké výročí se vztahuje k danému dni a nechybí ani zajímavosti.