e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Strašidelný týden v chomutovském zooparku

publikováno: 17.10.2016, kategorie: Pro děti, autor: Martina Pelcová/Kateřina Táborská

Sdílet: facebook twitter google+

Nejprve strašidelný tábor pro školní děti a potom strašidelný lampionový průvod a ohňová show - tak bude vypadat závěr října v chomutovském zooparku. Tábor bude probíhat o podzimních prázdninách 26. a 27. října, na státní svátek v pátek 28. října je pak připraven program pro širokou veřejnost.

Tábor bude probíhat oba dny od 7,30 do 16,30 hodin v ekocentru. Děti čeká výroba strašidlýlka, dlabání halloweenské dýně, krmení veverek a soustěže. Děti se při tom dozví, jak se příroda chystá na zimu. Cena dvoudenního tábora je 800 Kč a zahrnuje i stravu. Podrobnosti a přihlášky jsou ke stažení na www.zoopark.cz.

Na volný pátek 28. října pak zoopark chystá program nazvaný Strašidelná zoo. Návštěvníky čeká odpoledne plné zábavy, které zakončí podvečerní strašidelný lampiónový průvod zooparkem a ohňová show. Děti mohou dorazit v halloweenské masce na dětskou zoo a zúčastnit se karnevalu. Pobaví vás pohádka divadla Mazec, k dlabání dýní zahraje hudební skupina Ventilky a pumpičky a po lampiónovém průvodu zooparkem plným strašidelných bytostí vás čeká ohňová show.

Navíc můžete vyhrát soutěž o nejlepší strašidlo z dýně a nejlepší masku. Dýni si můžete koupit na místě konání akce, stejně jako lampión. Nožík a další potřeby na dlabání si vezměte s sebou. Začátek v 15,00 hodin.