e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Drak Habánek zve děti a rodiče na automobilovou rallye

publikováno: 17.9.2018, kategorie: Pro děti, autor: redakce

Sdílet: facebook twitter google+

Tradiční akce Docela velkého divadla v Litvínově se letos koná již po sedmnácté. Habánkova rallye se pojede v pátek 28. září, na svatého Václava, v Litvínově. Start je ve dvě hodiny odpoledne před divadlem, přihlašovat se můžete už nyní.

Rallye draka Habánka, který místo princezen jí zeleninu, je soutěžní akcí pro děti a rodiče. Děti navigují své rodiče v dětské automobilové rallye. Rodič řídí automobil, jede jízdu zručnosti a dítě naviguje a plní úkoly pohádkových postav. Závodní okruh je tajný a posádky ho absolvují podle itineráře. V každém autě musí být alespoň jedno dítě od 3 do 12 let a jedna osoba starší 18 let s řidičákem, další pasažéři bez omezení.

Divadlo na akci spolupracuje s Městskou policí v Litvínově, a tak je kromě startovného 80 Kč za osobu poplatkem též velká psí konzerva pro litvínovské opuštěné a policejní psy na každý přihlášený vůz.

Start je ve 14,00 hodin na parkovišti před divadlem, registrace mezi 13. a 14. hodinou v divadelním klubu. První tři nejlepší posádky obdrží ceny, stejně jako budou odměněny dílčí výkony dětí i dospělých. Vyhlášení vítězů a poté taneční zábava pro malé i velké se uskuteční v divadelním klubu DVD po dojetí posledního vozu do cíle.

Přihlášky jsou k dispozici v divadle nebo je možné využít adresu docelavelkedivadlo@seznam.cz. Přihláška musí obsahovat jméno dítěte, řidiče a SPZ soutěžního vozu.