e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Czech Fashion Week rozzáří tuto sobotu lázeňské Teplice

publikováno: 17.8.2020, kategorie: Slavnosti a festivaly, autor: redakce

Sdílet: facebook twitter google+

Známý módní návrhář Osmany Laffita opět míří do Teplic. V sobotu 22. srpna ožije lázeňská kolonáda Domu kultury velkou módní a společenskou show, na níž se představí další desítka módních návrhů a množství špičkových modelek.

Návštěvníky před Domem kultury čeká 45 metrů dlouhé molo, na němž se vystřídá 32 špičkových českých modelek - mezi nimi řada nositelek titulu Miss Kateřina Lukášová, Eliška Bučková, Klára Rychtaříková, Iveta Maurerová a další. Pro letošní ročník slibují pořadatelé inovativní design, které umocní zážitek z přehlídky a setkání s předními návrháři. O kvalitní audiovizuální výstupy se bude opět start filmařský tým Davida Altnera.

A kteří návrháři se kromě zmíněného Osmana Laffity na Czech Fashion Week Teplice představí? Ve 13,00 hodin odstartuje přehlídku Olga Rusakova, po ní se představí teplická Naďa Moravcová, dále Liliana Augustinová - Fashin Island a v 15,30 uvidíte přehlídku studia Delta Petry Vyoralové z Mostu. Po ní na pódiu spatříte modely Gabriely Giotto, Jiřiny Matoušové a v 18,00 hodin startuje přehlídka teplického Jiřího Moravce. Následující hodina bude patřit Luďku Hanákovi, od 20,00 hodin se koná přehlídka Jitky Klett. V devět hodin pak přehlídka vyvrcholí modely Alice Abraham a Osmana Laffity.

Foto: Archív pořadatele.