e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

První přímý přenos v kině Hvězda Kadaň

publikováno: 17.6.2010, kategorie: Hudba, autor: Karolína Nejepsová

Sdílet: facebook twitter google+

22. června, kino Hvězda Kadaň - poprvé v hudební historii vystoupí heavy metalová čtyřka: Metallica, Slayer, Megadeth a Anthrax na jednom pódiu a poprvé v historii bude jejich společný koncert přenášen živě satelitem do kin po celém světě. Kino Hvězda Vám přináší tento výjimečný přímý přenos v té nejlepší kvalitě, kterou současná technologie nabízí.

Po několika týdenních spekulacích v prosinci 2009 ohlásily kultovní thrash metalové skupiny Metallica, Slayer, Megadeth a Anthrax svou historicky první společnou účast na putovním festivalu rockových kapel Sonisphere. Tato událost rozhodně otřese nejen základy 7 evropských koncertních pódií, ale i českými a slovenskými kiny!

Zažít tyto čtyři legendy pohromadě na jednom pódiu je pro všechny fanoušky metalu srdeční  záležitost! Jsme nadšeni, že tento koncert můžeme zprostředkovat fanouškům v Čechách (...) Věříme, že v kinech zavládne atmosféra koncertu, že i před plátnem v kině vznikne pořádný kotel,“  těší se Jiří Šebesta z distribuční společnosti Aerofilms, která tento ojedinělý zážitek na filmovém plátně, v ostrém HD rozlišení a hlasitém 5.1 kanálovém zvuku přináší do kin.