e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Večer plný šansonu se Zdenkou Trvalcovou a přáteli

publikováno: 17.2.2016, kategorie: Hudba, autor: Lenka Pecová

Sdílet: facebook twitter google+

Šansonové trio Voila se zpěvačkou Zdenkou Trvalcovou zavítá ve středu 24. února do příjemného prostředí Café Baru v litvínovské Citadele. Čeká vás pozoruhodný hudební koktejl s příchutěmi chansonu, swingu, reggae, jazzu, twistu, popu i hip-hopu, který se snoubí se šarmem a originálním hlasem frontmanky Zdenky Trvalcové za doprovodu akordeonu a kytary.

Sympatická a talentovaná slovenská zpěvačka již několik let úspěšně působí na současné české muzikálové scéně. Zásadní pro její další kariéru se stala hlavní role Edith Piaf v představení "Edith Piaf - vrabčák z předměstí". Stala se nadšenou frankofilkou a do svého repertoáru zařadila nejen chansony Edith Piaf, ale i mnoho dalších známých francouzských písní.

Trio vypustilo z nástrojového obsazení kontrabas a má šikovného "cikánského" kytaristu, který hudbě dodává ten správný "gipsy feeling". Stylově jde o french chanson/gipsy swing, hrají hlavně známé francouzské písně: Edith Piaf, Django Reinhardt, Serge Gainsbourg, Voyage voyage, Johny Holliday atd.

Vstupenky si můžete rezervovat na webových stránkách Citadely nebo zakoupit přímo v pokladně, za vstupné zaplatíte 110 Kč.