e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Kde se bruslí pod širým nebem?

publikováno: 16.12.2021, kategorie: Sport, autor: redakce

Sdílet: facebook twitter google+

V několika městech se otevřela kluziště pod širým nebem. Zabruslit si můžete v Radničním parku v Mostě, u obchodního domu v Teplicích nebo na městském koupališti v Podbořanech a minulý týden se otevřelo také kluziště na náměstí v Žatci.

Most
Kluziště v Mostě je otevřeno v Radničním parku mezi radnicí a hotelem. Pro veřejnost je přístupné od pondělí do pátku od 14,00 do 19,00 hodin, o víkendech a svátcích již od 10,00 hodin. Vstupné je 40 Kč pro dospělého na hodinu, 30 Kč pro dítě, rodinná vstupenka pro dva dospělé a dvě děti stojí stovku.

Podbořany
Otevřeno je kluziště v areálu městského koupaliště. Ve všední dní můžete přijít od 14,00 do 19,00 hodin, dopoledne jsou určena školám. O víkendech se pak bruslí od 10,00 do 19,00 hodin.

Teplice
V Teplicích se tradičně bruslí u obchodního centra Olympia. Otevřeno je denně od 8,30 do 21,00 hodin, v pauzách probíhají úpravy ledu. Vstupné je 60 korun na osobu nebo 180 Kč rodinné vstupné, na místě je možné si půjčit brusle nebo využít šatnu za poplatek.

Žatec
Veřejné kluziště na náměstí Svobody před radnicí je otevřeno od 12. prosince, podrobný rozpis zatím město nezveřejnilo. Bruslení by zde mělo být zdarma. V neděli 19. prosince bude probíhat na náměstí adventní program, jehož součástí bude také od 16,00 hodin krasobruslařská revue.

V Kadani, Chomutově nebo Lounech můžete využít bruslení na zimních stadionech.