e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

X-Left To Die budou křtít první live DVD „EVIL!“ v Kadani

publikováno: 16.12.2010, kategorie: Hudba, autor: Jiří Knop

Sdílet: facebook twitter google+

Opět tu máme konec roku. Města jsou pokrytá sněhem a ozdobená mrazem. To je důvod, proč venkovní pódia a areály zejí prázdnotou. Všechny kapely totiž míří do klubů. Jednou z těchto kapel je i skupina s názvem X-Left To Die. Během uplynulého roku kapela vyprodukovala své první live DVD s názvem „EVIL!“ A právě tento počin se rozhodla pokřtít 18. prosince v budově, kde to celé začalo, tedy v  KZ Orfeum města Kadaně.

Kapela se může pochlubit například prvenstvím ve čtyřech hudebních soutěžích, nebo předskakováním světoznámé ikoně Marilynovi Mansonovi. Tato kapela vydala před rokem své debutové album s názvem „Potešma“. Divákům ho představila v prosinci loňského roku v Kulturním zařízení Orfeum a to v rámci turné „Večer tříkrálový“.  Při této příležitosti zde „Ikslefti“ natočili live DVD, aby tak zdokumentovali svou první velkou show, která se rovnala formátu světových kapel.

Jako kmotry si pozvali, dnes už Čechům se smyslem pro hard-core, známé ATARI TERROR a partičku, která si v hudbě dělá absolutně co chce HENTAI CORPORATION. Jelikož už v minulém roce X-Left To Die ukázali, že jejich síla je nejen v hudbě, ale také v perfektní a energické show, čímž nasadili laťku hodně vysoko, měli by fanoušci této blue-corové bandy očekávat minimálně stejně precizní performance, ne-li ještě lepší.

Mimo křestu DVD se mohou posluchači těšit, že kapela hodlá oprášit pár písní z dřívější tvorby, což by měli ocenit hlavně dlouhodobí fanoušci této kapely a také si zde bude moci lid zakoupit, jako první, právě toto Live DVD, čímž získají CD s názvem „Potešma“ zdarma. Celá akce nese příznačný název „Ukradené Vánoce X-Left To Die.“ Příznačný je proto, že koncert proběhne jen šest dní před vánocemi. Příznivci této hudby v tento den budou mít možnost již od sedmé hodiny večerní slyšet první tvrdé kytarové rify a to od kapely HENTAI CORPORATION. Předprodej vstupenek probíhá v síti Ticketstream, nebo v informačních centrech měst Žatce, Klášterce nad Ohří, Kadaně a Chomutova.

Žádný fanoušek této kapely by si neměl tento vyjímečný koncert nechat ujít, posluchač tvrdší hudby a milovník show nevyjímavě…

Další informace na webu:
- www.xlefttodie.cz
- www.bandzone.cz/xleftodie