e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Začíná Adventní Speciál magazínu www.e-region.cz

publikováno: 16.11.2016, kategorie: Zajímavosti, autor: Kateřina Táborská

Sdílet: facebook twitter google+

Za necelé dva týdny začínají adventní svátky - čtyři týdny, které můžete vyplnit koncerty, návštěvami výstav, tvůrčími dílnami, netradičními prohlídkami či nakupováním na trzích. Všechny akce pěkně přehledně na jednom místě najdete v příštích dnech v našem Speciálu Advent a Vánoce 2016, který právě startuje.

Také letos vám nabídneme tu příjemnější stránku Adventu a Vánoc, chvíle, které můžete strávit s rodinou či přáteli na zajímavých akcích. I když se každým rokem zdá, že už nemůže být nabídka pestřejší, přesto i letos nebudete vědět, kam vyrazit dřív.

 

Už příští týden se otevřou výstavy s vánoční tématikou, třeba v Žatci nebo Chomutově. První adventní víkend se pak ve většině měst konají slavnosti či trhy, na nichž se rozzáří vánoční stromy. Další víkend pak bude ve znamení dětských oslav Mikuláše. Kostely se rozezní celou řadou koncertů. V půli prosince se pak koná několik adventních trhů a jarmarků. Samozřejmě nezapomeneme ani pozvánky na vánoční akce v Sasku, které je cílem nejen nákupů, ale i výletů za krásnou adventní atmosférou.