e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Divadelní sezónu v Chomutově zahájí Jeppe z vršku

publikováno: 16.8.2013, kategorie: Divadlo a film, autor: Lucie Rychecká

Sdílet: facebook twitter google+

Na druhou část divadelní sezony roku 2013 připravila Kultura a sport Chomutov šest zajímavých divadelních představení. Tím prvním bude v září komedie Jeppe z vršku, ve které v roli hlavního hrdiny exceluje Radek Holub, na kterou v říjnu naváže strhující životní příběh Edith Piaf včetně jejích slavných šansonů v podání Světlany Nálepkové a světově proslulá hra Tančírna, adaptovaná na české prostředí.

V listopadu se diváci mohou těšit na veselou frašku Tři bratři v nesnázích s Martinem Zounarem v titulní roli a tragikomedii Druhý břeh, v níž se představí mimo jiné Zuzana Bydžovská nebo Eva Holubová. Sérii letošních divadelních představení uzavře poutavý a dojemný příběh o přátelství dvou slavných osobností, italské herečky Anny Magnani a amerického dramatika Tennessee Williamse, které vynikajícím způsobem ztvárnili Simona Stašová a Oldřich Vízner.

Výměna abonentních vstupenek bude probíhat od 26. srpna do 13. září v obvyklých předprodejních dnech a hodinách (pondělí a středa  9 – 17 hodin, úterý, čtvrtek a pátek  9 - 14 hodin). Ceny: 1. - 4. řada 1740 Kč,  5.- 17. řada 1620 Kč (vč. DPH).