e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Hlasování veřejnosti v Grantu United Energy je v plném proudu

publikováno: 16.3.2015, kategorie: Zajímavosti, autor: Miloslava Kučerová

Sdílet: facebook twitter google+

Celkem 35 projektů bylo zařazeno do nového Grantu společnosti United Energy s názvem Kdo si hraje, nezlobí. O tom, který z nich bude ze strany teplárenské společnosti finančně podpořen, hlasuje již od 1. března na stránkách www.tepenapohoda.cz/podporuje veřejnost.

„Hlasování začalo 1. března a k dnešnímu dni se do něj zapojilo již více jak 1 800 hlasujících. Z průběžných výsledků hlasování je patrné, které organizace se opravdu snaží mezi svými členy, kamarády a příznivci za své projekty lobovat, aby jim dali svůj hlas, a které zatím nečinně přihlíží a v podporu veřejnosti jen doufají,“ okomentovala vývoj hlasování mluvčí teplárny Miloslava Kučerová. 

Hlasování potrvá až do 30. dubna, je tedy ještě spousta času na to, aby organizace konečné výsledky ovlivnily ve svůj prospěch. „Upozorňujeme však na to, že dle platných pravidel Grantu, může hlasující přidělit jeden hlas jednomu projektu. V opačném případě je každý další hlas od stejné osoby neplatný a ze systému bude vyřazen,“ upozorňuje Kučerová na skutečnost, že není ojedinělé, kdy hlasující hlasuje pro daný projekt vícekrát z různých e-mailových adres. Zároveň připomíná, že každý hlas je započten až v okamžiku odsouhlasení potvrzovacího e-mailu.

Součástí hlasování veřejnosti je soutěž pro hlasující. Vyplněním hlasovacího formuláře s uvedením úplné poštovní adresy je hlasující automaticky zařazen do slosování o věcné ceny. Hlavní cenou soutěže bude tablet.

Nový Grant společnosti United Energy Kdo si hraje, nezlobí je určen pro neziskové organizace, které se věnují volnému času dětí a mládeže. Obyvatelé regionu a také zaměstnanci firmy mají možnost hlasováním ovlivnit, který z přihlášených projektů má teplárenská společnost podpořit. Ve hře je pro letošní rok 300 tisíc korun.