e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Mostecké divadlo ruší až do konce týdne představení

publikováno: 16.2.2015, kategorie: Zajímavosti, autor: Kateřina Táborská

Sdílet: facebook twitter google+

Městské divadlo v Mostě ruší po nedohrané páteční premiéře Postřižin všechna večerní představení, naplánovaná na tento týden. Konat se nebude ani připravovaná středeční repríza nové inscenace podle Hrabalovy knihy. Důvodem je nemoc herce Jiřího Krause, který byl rovnou z jeviště odvezen do nemocnice.

"Z důvodů zdravotní indispozice herce Jiřího Krause byla v pátek 13. února přerušena - téměř před koncem - premiéra komedie Postřižiny. Herec byl předán do péče lékařů mostecké nemocnice, naštěstí bez vážných následků. Dnes, nebo zítra by měl být z nemocnice propuštěn do domácího léčení," vysvětlila Ivana Bonaventurová z Městského divadla v Mostě.

Jako omluvu nabízí divadlo všem premiérovým divákům možnost navštívit zdarma reprízu této komedie, o níž jsme více psali zde, kdykoliv do konce dubna.

Divadlo zrušilo také další představení tento týden - nekoná pondělní představení Blbec k večeři a úterní Tajemný hrad v Karpatech. "Vstupenky si můžete vyměnit na termíny nejbližších repríz - 11. a 19. března," doplnila Ivana Bonaventurová. 

Hrát se nebude ani ve středu 18. února, kdy se měla konat první repríza Postřin - náhradní termín zatím nebyl stanoven stejně jako komedie Tři v tom ve čtvrtek 19. února - vstupenky jsou přesunuty na derniéru 10. dubna.