e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Režisér Macharáček uvede v Žatci nový film Intimity

publikováno: 15.10.2014, kategorie: Divadlo a film, autor: Karel Fiala

Sdílet: facebook twitter google+

Na čtvrteční předpremiéru nového českého filmu Intimity dorazí do Žatce hlavní tvůrci snímku v čele s režisérem Ivo Macharáčkem. Předpremiérové promítání se koná v Digitálním kině Žatec v budově divadla 16. října od 20,00 hodin. Kromě režiséra se představí v kině i scénárista Evžen Gogela, kameraman Tomáš Kresta a herečka Jitka Ježková.

Intimity jsou romantickým filmem, složeným ze sedmi příběhů o lásce, které se vzájemně prolínají. Zamilované páry nám nechávají nahlédnout do svého intimního soukromí v okamžiku, kdy řeší určitý citový milostný problém úměrný jejich věku a povaze. Teenageři prožívají první romantickou lásku; mladí umělci se snaží zvládnout úspěch slávu, jež jim nabourala soukromí; sebedestrukční bohém se střetává s věřící čistou bytostí; nevěrný manžel se musí osudově rozhodnout; lenivý cynik se nečekaně zamiluje; sebestřední senioři s neúspěšnou minulostí se společně pokusí o lepší budoucnost; láska nabourá i svět placené privátní prostituce. Všechny příběhy dospějí k řešení, které může přinést pozitivní naději do budoucnosti. Je to vlastně jeden příběh lásky na pozadí času vyměřeném pro jeden lidský život.

Hrají: Zlata Adamovská, Petr Štěpánek, Kristýna Leichtová, Tomáš Klus, Ondřej Vetchý, Jitka Ježková, Jaroslav Plesl, Petra Hřebíčková,Martin Stránský, Adéla Petřeková, Robert Jašków, Lada Jelínková, Michal Hruška,Marie Blahynková, Marika Procházková,  Leoš Noha, Radovan Král, Kateřina Steinerová, Antonín Kala,Otmar Brancuzský, Jan Kříž a další…