e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Žijeme tady: Ukažte v Chomutově, co umíte!

publikováno: 15.5.2014, kategorie: Zajímavosti, autor: Kateřina Táborská

Sdílet: facebook twitter google+

Podruhé se v Chomutově, pod taktovkou Domu dětí a mládeže, uskuteční velký festival dětí, zdravých i postižených, spojený s charitativní sbírkou. Pod titulem Žijeme tady se uskuteční celkem tři akce, první dvě 24. a 25. června, poslední v srpnu. Koncert 30. srpna bude propojen s tradiční akcí Barevná planeta a již pořadatelé potvrzenou hvězdu večera: The Tap Tap.

První program proběhne v Městské sportovní hale v Chomutově 24. června dopoledne a půjde o sportovní hrátky pro mateřinky, které se mohou již dnes přihlašovat e-mailem na reditel@ddmcv.cz.

Druhý den, 25. června pokračuje akce v areálu Domovinka Chomutov s podtitulem Každé kolečko pomáhá. "Dopoledne bude určeno pro žáky základních škol, čekají je sportovní turnaje a soutěže, netradiční disciplíny, doprovodný zábavný a poučný program," vysvětlil ředitel DDM Chomutov Milan Märc. Během dne se můžete zapojit také vy a jízdou za 5 Kč přispět na dobrou věc.

Akce Žijeme tady vyvrcholí 30. srpna, kdy letní kino ožije společným koncertem Barevná planeta/Žijeme tady. V areálu Letního kina si také budete moci vyzkoušet různé řemeslné a výtvarné dílny.

"Do programu v červnu i srpnu se mohou zapojit i další zájemci - skupiny, orchestry, kapely, mažoretky, tanečníci, kouzelníci, všichni, kdo něco umí a chtějí to ukázat ostatním. Stačí se přihlásit k nám do DDM," uzavřel Milan Märc. 

O podrobném programu vás budeme informovat, neboť se magazín www.e-region.cz stal již podruhé mediálním partnerem této akce.