e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Turistická sezóna 2018 je tady!

publikováno: 15.3.2018, kategorie: Turistika, autor: Kateřina Táborská

Sdílet: facebook twitter google+

Také už se těšíte na jaro a výlety? Turistická sezóna 2018 klepe na dveře. Dnes proto otevíráme nový Speciál, kde vám představíme novinky, které pro vás pořadatelé na sezónu chystají, nabídneme nové tipy na výlety a pozveme na slavnostní zahájení ve městech a destinacích.

Již 24. března se koná odemykání Labské stezky či rozhledny na Červeňáku. Během Velikonoc postupně otevřou hrady a zámky, návštěvníky přivítá v novém 3D bludiště v korunách stromů v Oseku, sezónu zahájí třeba kadaňský klášter. 1. dubna vás pozveme na zahájení turistické sezóny Dolního Poohří do Žatce, další víkend začnou dostihy na mosteckém hipodromu, v dubnu se konají také první závody na mosteckém autodromu. 21. dubna zahájí sezónu zámek Červený Hrádek a tentýž víkend město Most. V květnu odstartuje sezónu Destinační agentura Krušné hory v Podkrušnohorském technickém muzeu.

Během zimy jsme pro vás také rozšířili nabídku našich destinací, která dnes nabízí více než 260 tipů na výlety. Postupně vás s novinkami seznámíme.

Přejeme vám hezké jaro plné zážitků.