e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Trabanťák Dan Přibáň se vrací do kadaňského kina

publikováno: 15.3.2016, kategorie: Divadlo a film, autor: Karolína Nejepsová

Sdílet: facebook twitter google+

V úterý 22. března chystá pro kino Hvězda v Kadani pro své diváky premiéru nového dokumentárního filmu Dana Přibáně Trabantem do posledního dechu. Jeden z nejznámějších českých cestovatelů současnosti podnikl svou dosud nejnáročnější expedici a přijede o ní následující den, ve středu 23. března, osobně vyprávět do Kadaně. Promítání i beseda začínají v osm hodin večer.

Posádky dvou žlutých trabantů, polského Fiatu neboli malucha, Čezety, Jawy a dokonce i dvou invalidních vozíků vyrazily z australského Perthu a projely Východní Timor, Indonésii, Malajsii a Thajsko. Promítání filmu začíná ve 20,00 hodin a vstupné je 100 Kč. 

Ve středu 23. března, tedy o dej později, přijede Dan Příbáň osobně, aby zájemcům vyprávěl o své náročné cestě napříč Austrálií do nádherné tropické Jihovýchodní Asie. V přednášce Trabantem napříč Tichomořím se diváci mohou těšit na stovky fotografií, zážitků, které někdy ani nechtěl zažít, ale o to větší má radost, že to přežil. Přednáška začíná ve 20,00 hodin a zájemci si mohou vstupenky zakoupit na www.colosseumticket.cz

Cena vstupenky je v předprodeji za 170 Kč.