e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Mostecká expozice je třetí nejlepší ze stovek vystavovatelů

publikováno: 15.2.2010, kategorie: Zajímavosti, autor: Alena Sedláčková

Sdílet: facebook twitter google+

Centrum rozvoje turismu Mostecka (CRTM) uspělo se svojí samostatnou expozicí na mezinárodním veletrhu cestovního ruchu Holiday World, který se konal ve dnech 4. - 7. února v Praze. Mostecký výstavní stánek získal třetí místo za nejpůsobivější veletržní expozici.

Cenu dostala mostecká informační turistická kancelář v kategorii stánků do 60 metrů čtverečních, ve které uspěla jako jediný český zástupce. Lepší byla už jen síť řeckých hotelů Mitsis Hotels a Švýcarsko. „Když víme, že se veletrhu zúčastnilo 850 vystavovatelů z 50 zemí, je pro nás umístění na třetí příčce o to hodnotnější,“ informovala Libuše Novotná Pokorná, ředitelka CRTM. Expozici pro město navrhla a zhotovila firma RingFair, která v loňském roce vyhrála výběrové řízení na pořízení výstavní expozice pro Most.

Veletrh v Praze byl již třetí v pořadí, kterého se Centrum rozvoje turismu Mostecka letos zúčastnilo. Pracovníci informační kanceláře mají před sebou ještě veletrh v Hradci Králové, který bude orientován na cykloturistiku.

Na všech veletrzích se CRTM snaží propagovat Mostecko. Seznamuje návštěvníky stánku s možnostmi využití volného času na Mostecku a nabízí také turistické zajímavosti, sportovní atraktivity, i ubytovací a stravovací služby ad.