e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

U divadla opět odstartuje Habánkova rallye

publikováno: 14.9.2015, kategorie: Pro děti, autor: redakce

Sdílet: facebook twitter google+

Počtrnácté pořádá Docela velké divadlo v Litvínově Habánkovu automobilovou ralley pro děti a rodiče. Automobilové závody s drakem Habánkem odstartují v neděli 27. září ve 14,00 hodin v Litvínově, na parkovišti u divadla. Součástí startovného jsou konzervy pro pejsky litvínovské městské policie.

Zúčastnit se může každý osobní vůz, v jehož posádce bude alespoň jedno dítě od 3 do 12 let a jeden dospělý, starší 18 let, s platným řidičským průkazem. Počet dalších pasažérů ve voze je neomezený.

Každá posádka se musí v den závodů od 13,00 do 14,00 hodin zaregistrovat v Divadelním klubu DVD v 1. patře, kde zaplatí startovné ve výši 90 Kč za každého člena posádky a odevzdá 1 psí konzervu pro draka Habánka, který ten pak konzervy odevzdá psím kamarádům litvínovské policie.

Závodní okruh je tajný a posádky ho budou absolvovat podle itineráře. Děti budou v průběhu závodu plnit soutěžní úkoly. Dospělí budou hodnoceni podle svých řidičských dovedností. První tři nejlepší posádky budou oceněny kvalitními cenami. Dále budou oceněny jednotlivé dílčí výkony dětí i dospělých. Vyhlášení vítězů a poté taneční zábava pro malé i velké se uskuteční v Divadelním klubu DVD po dojetí posledního vozu do cíle.

Přihlášky ke startu v Docela velkém divadle v Litvínově Docela velké divadlo, Rooseveltova 279, 436 01 Litvínov (stačí vhodit do schránky na divadle) nebo na elektronickou adresu: docelavelkedivadlo@seznam.cz. Přihláška musí obsahovat jméno malého závodníka, jméno řidiče a SPZ soutěžního vozu.